Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Okan Bayülgen'den, Yüksel Aytuğ'a Sibel Can tepkisi

05.03.2014
A+
A-
Okan Bayülgen'den, Yüksel Aytuğ'a Sibel Can tepkisi

Okan Bayülgen, Sibel Can'la ilgili yaptığı esprileri yanlış anlayanlara tepki gösterdi.

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Okan Bayülgen, Sibel Can'la ilgili yaptığı esprileri ciddiye alan ve programın devamında söylediği photoshopla ilgili konuları, Sibel Can'a bağlayanlara tepki gösterdi. Bayülgen, “Bakıyorum da sadece yazılı medya Sibel Can ile ilgili masum şakalarımla konuşmanın 2. bölümündeki Fotoşop eleştirilerini beraber kullanıyor” dedi.

Ünlü Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'un ismini vererek eleştiren Bayülgen, “Böylece ben Sibel Can'a çok kötü şeyler söylemiş oluyorum. Artık duyduklarınızı da anlamıyorsanız ne yapacağız? Yazık!” dedi.

OKAN BAYÜLGEN NE DEMİŞTİ

Disko Kralı adlı programında konuk aldığı oryantal Didem’le sohbet eden usta şovmen, Can’ın yaşı ve kilosuyla dalga geçti. Sibel Can’ın ekrana sığmadığını ve yaşlı olduğunu söyleyen Bayülgen, “Beş yaşındaydık Sibel Can oryantal olarak çıktı. Sonra Türkiye'nin saygın seslerinden biri oldu. O zaman ekranı kaplamıyordu, daha küçüktü” diyerek şok etkisi yarattı.

OKAN BAYÜLGEN'İN PHOTOSHOP ELEŞTİRİLERİ

Her yaşın ayrı güzelliği olduğunu dile getiren Bayülgen, “64'üne kadar şarkı söyleyebilirsin. Ama ondan sonra seyirci görmek istemeyebilir. Çünkü bacaklar lime lime, etler sarkıyor. Her taraf jöle gibi oynuyor. Selülitler portakal kabuğu gibi. Çıbanları photoshop'la kapatmanız onları daha tiksindirici kılıyor. Oysa ki değil. İnsan birbirinin buruşukluklarını da sever.”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.