Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Kuzey Güney rekabeti

05.03.2014
A+
A-
Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Kuzey Güney rekabeti

Nazan POMAY
TVaktuel.com ANALİZ HABER:
Çarşamba günleri TV ekranlarında büyük bir rekabet yaşanacak. Show Tv'de yayınlanırken rating listelerinde ilk iki sırayı alan Muhteşem Yüzyıl, Star TV'de ilk günüde nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.

Show TV, Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına kanalın en büyük kozlarında biri olan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını çıkarttı. Kemikleşmiş izleyiciye sahip olsa da Muhteşem Yüzyıl'ın yeni kanalına alışma devresinde seyirci kaybına uğraması kaçınılmaz gözüküyor.

Show TV'de yayınlanırken kendisine en büyük rakip olarak Kuzey Güney dizisi gösteriliyordu. Kuzey Güney'le yaşadığı rekabette büyük üstünlük kuran Muhteşem Yüzyıl'ın, bu sefer karşısında daha zorlu bir rakip var.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE İLK DEFA HAFTAİÇİ YAYINLANACAK

Yayınlandığı cumartesi günleri rating listelerinde ilk iki sıradan birinin sahibi olan Yetenek Sizsiniz Türkiye, ilk defa yayınlanacağı hafta içinde nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl'ın gölgesinde kalmış bir dizi olarak büyük eleştiriler almıştı. Kanal D yönetimi Kuzey Güney dizisini, Muhteşem Yüzyıl gibi bir rakibin karşısına çıkarttığı için tepki çekmişti.

YETENEK SİZSİNİZ'DE HEYECAN ARTINCA RATİNG DE ARTACAK
Kuzey Güney dizisi çarşamba günü yaşanacak rekabetten en karlı çıkacak program olabilir.  Yayınlandığı cumartesi günleri iyi bir izlenme yüzdesine sahip olan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının çarşamba günü en çok Muhteşem Yüzyıl'ın seyircisini kendisine çekmesi bekleniyor.

İlk haftalarda Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin zirvede söz sahibi olması beklenmiyor ama ilerleyen haftalarda yarışmadaki heyecan arttıkça Muhteşem Yüzyıl'ın tahtının sallanması ise muhtemel.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DA ÇARŞAMBA REKABETİNDE
ATV'nin sit com dizisi Çocuklar Duymasın'da Çarşamba rekabetinde olacak. Geçtiğimiz aylarda genelde dizilerde 3. sırada yer alan Çocuklar Duymasın, kanalların müthiş rekabetinden etkilenecek gibi görünüyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.