Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Gani Müjde Leyla ile Mecnun'a gönderme açıklaması

05.03.2014
A+
A-
Gani Müjde Leyla ile Mecnun'a gönderme açıklaması

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Pis Yedili dizisinin yapımcısı Gani Müjde, Leyla ile Mecnun dizisine gönderme yapıldı iddialarına cevap verdi.

Gani Müjde'nin yapımcılığını yaptığı Pis Yedili dizisinin salı günü yayınlanan bölümünde, Leyla ile Mecnun dizisinin Mecnun ile İsmail karakterlerinin sahilde buluşmasının benzeri Furkan karakteri ile baloncu karakteri arasında yaşanmıştı. Sosyal paylaşım sitelerinde  Pis Yedili'de yapılan gönderme Leyla ile Mecnun izleyenleri tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

PİS YEDİLİ'DEN LEYLA İLE MECNUN'A GÖNDERME – VİDEO

Gani Müjde, twitter'dan gelen tepkilere yine twitter üzerinden cevap verdi. Usta komedyen, dizi oyuncularının sevdikleri Leyla ile Mecnun dizisinden bir sahneyi baloncu karakterine uyarladıklarını, kendisininde seyrederken haberi olduğunu ama atmaya kıyamadığını söyledi. Gani Müjde twitter'da kendisine yollanan tepki mesajlarına da tek tek cevap vererek olayı anlattı.

İşte Gani Müjde'nin twitter'dan kendisine yollanan tepkilere verdiği cevaplar verdiği cevaplar:

– gönderme yapacak vaktim yok canım.Yapsak ta sevgimizden yaparız zaten…))
– Böyle bi niyetim yok dedim ama okumamışsınız.Tut ki yaptık?Hakaret var mı?Saygısızlık var mı?Çok seyredilen bir diziyiz sonuçta.
– ben bir gönderme yapmadım.Oyuncular o sahneyi öyle oynamış.Kötü de olmamış.Diziler yapar böyle şeyler.))
– biraz mizah kültürün olsaydı bu mukayeseleri yapmazdın.Blok
– kimseyi eleştirmedim.Böyle bir sahne de yazmadım.LM ile derdim de yok.Dizilerim reytinglerde süper.Üzme tatlı canını.)))
– Bloklamadan önce şunu duy ve git.Kimseye senarist olarak gönderme yapmadım.Oyuncular LM yi sevdiklerinden diziye hoşluk yapmış
– gönderme filan yapmadık.Siz şaka mısınız?Yapsak noolur? Bir komedi dizisini neyinizle seyrediyosunuz?
– evet oyuncuyar kendi aralarında sahneyi öyle yorumlamışlar.Benim bile seyrederken haberim oldu.Atayım dedim kıyamadım.
– Sevgili bazı arkadaşlar.Kimseye gönderme yapacak vaktim de niyetim de yok.Ben gönderme yaparsam öyle de yapmam zaten.Fena yaparım:)
– Kimseye gönderme yapmak gibi bir niyetimiz yok.Oyuncular baloncu sahnesini öyle oynamak istemiş.Hepsi bu.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.