Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Sakar PoliS STAR TV

05.03.2014
A+
A-
Sakar PoliS STAR TV

00.00  STAR TV
12 ŞUBAT PAZAR

Filmin Özeti
ABD'li komedyen ve Emmy Ödülü adayı actor Kevin James'den bol kahkahalı bir film Polis olma hayali ile yanıp tutuşan Paul'un sakarlıklarına çok güleceksiniz.

Yumuşak başlı Paul Blart (Kevin James) her zaman eyalet polisi olmayı hayal eder. Hayaline ulaşana kadar yerel bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar.

Kendini gösterme zamanıdır!
Fakat bir grup soyguncu Paul'un çalıştığı alışveriş merkezini ele geçirince, kendini göstermesi için büyük bir fırsat doğar. Eğitimsiz ve silahsız Blart, etraftaki herkese en iyi polisin kim oladuğunu göstermeye kararlıdır.

Yönetmen : Steve Carr
Oyuncular: Kevin James, Jayma Mays, Erick Avari, Shirley Knight, Peter Gerety,
Türü: Aksiyon, komedi
Yapım Yılı: 2009/ ABD

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.