Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 şampiyonu belli oldu

05.03.2014
A+
A-
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 şampiyonu belli oldu

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3’ncü sezon büyük finaliyle seyirci karşısına çıktı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye, büyük final gecesinde, birbirinden yetenekli 12 yarışmacıyla seyirci karşısına çıktı. Gecenin şampiyonu ise, Ali Yeşilırmak ve köpeği Max oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin jüri üyeliğini; Acun Ilıcalı’nın yanı sıra Hülya Avşar ve Sergen Yalçın üstleniyor.

12 YARIŞMACI FİNAL İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşamki büyük final gecesi, izleyicinin nefesini kesen gösterileriyle Show TV ekranlarındaydı. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemeler sonunda 12 yarışmacı finalist olmaya hak kazandı. Büyük finalde; ‘Diamond İllüzyon’, Ayhan Kanatoğlu ve Anıl Eryurt’, ‘Ali Yeşilırmak ve Max’, ‘Güney Cino’, ‘Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü’, Serdar Boğatekin’, ‘Kutay Özkan ve Tarçın’, ‘İlker Gülcan ve Seda Akkaya’, ‘Tuğberk ve Alara’, ‘ Abdullah Talayhan’, ‘Her Kafadan Bir Ses’ ve ‘Kafkas Kartalları’, Türkiye’nin yeteneği olabilmek için yarıştı.

BİRBİRİNDEN YETENEKLİ İSİMLER

Yapılan elemeler sonucunda en çok oy alan 5 finalist seçildi. Diamond İllüzyon, Ali Yeşilırmak ve Max, Kafkas Kartalları, Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü, Kutay Özkan ve Tarçın ilk 5 finalist arasına girmeyi başardı.

2 YARIŞMACI ARASINDA HEYECANLI DAKİKALAR

Büyük final için en özel gösterilerini hazırlayan ‘Kafkas Kartalları’, ‘Ali Yeşilırmak ve Max’; son ikiye kaldı. İki finalist arasında yapılan sms oylamasıyla da Türkiye’nin yeni yeteneği belli oldu. Köpeği Max ile birlikte inanılmaz bir show’a imza atan Ali Yeşilırmak, gecenin şampiyonu oldu.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.