Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kuzey Güney 29. bölüm fragman ve konu

05.03.2014
A+
A-
Kuzey Güney 29. bölüm fragman ve konu

Kuzey Güney dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı.

KUZEY GÜNEY 29. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BÖLÜM KONUSU:

Mersin’de yaşadıklarını Sami’den gizleyen ve beladan uzak durmaya karar veren Kuzey, mahalleli esnafın yardım çağrısına kayıtsız kalamıyor ve esnafı haraca kesen Bekir’in peşine düşüyor.

Kuzey’i ölümle burun buruna getiren kör dövüşünün bir raundu daha biterken,  yaşanan büyük hesaplaşma, Ferhat’ın öfkesini daha çok biler. Ferhat’ın gerçek yüzünü gören ailesi tarafından dışlanan Simay, Ferhat’tan başka çaresi kalmadığını anlayınca son kozunu oynamaya karar verir.

Barış’la Güney’in arasındaki soğuk savaşta, Sümer Tezkan’ın da devreye girmesiyle yeni bir cephe açılır. Güney, Cemre’nin uyarısıyla üzerine oynanan oyundan haberdar olur.

Mersin’de yaşadıklarını Sami’den gizleyen Kuzey, beladan uzak durmaya karar vermiş olmasına rağmen,  mahalleli esnafın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz ve esnafı haraca kesen Bekir’in peşine düşer.

Banu ile Güney’in evlilik tarihini açıklamalarıyla birlikte tatlı bir telaşa düşen Handan, Sinanerler’i evinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşamaktadır.

Kuzey’in Ali’yle birlikte kurdukları yeni iş, Güney’le arasındaki gerginliği daha da arttırır.  Bu arada Kuzey’i en zayıf noktasından vurmak isteyen Ferhat,  geçmişin izlerini sağlam adımlarla sürmektedir. Handan Hanım’ın, Sinanerler’i ağırlamak için bin bir emekle hazırlandığı gece, kapıdaki sürprizle kabusa dönüşür.

ETİKETLER: , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.