Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Survivor'da yoğurt kavgası – Merve Büyüksaraç'a tepki

05.03.2014
A+
A-
Survivor'da yoğurt kavgası – Merve Büyüksaraç'a tepki

Survivor Ünlüler Gönüllüler adasında yoğurt kavgası çıktı.

Ünlüler takımı ödül yarışmasını kazandı ve buzdolabı dolusu yiyeceğe hak kazandılar. Ünlüler takımının 2 kız yarışmacısı Merve Büyüksaraç ve Almeda'nın yoğurtları adayı karıştırdı.
 
Buzdolabında kalan dört yoğurt Ünlüler takımındaki paylaşma sonucu Merve ve Almeda'ya verildi. Anıl, buzdolabından bir yoğurt alarak onu sakladı ve sonra kızlara verdi. Anıl, “Yoğurdu Nihat abi yemesin diye sakladım” demesi üzerine olayı Nihat'a anlatan Merve Büyüksaraç adada kavga çıkardı. Duyduklarına inanamayan Nihat, Anıl'a yüklendi. Anıl, Merve'nin olayı anlatması üzerine Merve'nin Nihat hakkında söylediklerini anlattı. Bu konuşmalara çok sinirlenen Merve Büyüksaraç, “Seni döverim Anıl” demesi büyük tepki çekti. Twitter'da Türkiye gündemine giren Merve Büyüksaraç'a Anıl hayranları tarafında öfke dolu mesajlar yazıldı.

İŞTE TWİTTER'DA YAZILAN TWITLER

– Merve Büyüksaraç” Anıl gibi çocuğa ' Seni döveriiiiim çocuk' derken koltuktan zıpladım , mahalle karısı kılıklı makarna bacak!

– Merve Büyüksaraç Anıl'ı dövücekmiş. Gel kapışalım seninlee

– Şu Anıl Survivor'un Justin Bieber'i değilse ben bi şey bilmiyorum

– Anıl hayranı olarak Merve Büyüksaraç i bir kasik yogurtta bogmak istiyorum.

– O mervenin ağzını öyle bi #yırtarım ki görür Anıl'a bağırmayı!!11

– sen kendini ne sanıyosun?kraliçe misin sen?Anıl'a bi daha bağır sen sülalene bile küfür ederim senin.

– Merve karıştırdı ortalığı küçücük bir yoğurt için sinsi merveee Doğuş'u yolladı şimdi sıra Anıl'da

– Merve Büyüksaraç olsam gelince bol bol yoğurt yiyebileceğim için mutlu olurdum çünkü Anıl hayranları o yoğurdu onun ağzına tepicek!

– Merve'cim tüm çirkefliklerini geçtim Anıl'a 'bak seni döverim' dediğin için bile seni Türkiyede dövücek onlarca kız düşman edindin

 -Anıl sinirliyken bile çok cici değil mii bebeğiim

– Merve Büyüksaraç adın batsın bi yoğurttan serep Anıl gibi efendi bir cocuğu ne hallere soktun. İnşallah tez zamanda elenirsin.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.