Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Behzat Ç.'de Ercüment Çözer sürprizi

05.03.2014
A+
A-
Behzat Ç.'de Ercüment Çözer sürprizi

Sezon finali yapmaya hazırlanan Behzat Ç.'de kötülük Ankara'ya geri dönüyor…

Mesut YAR/POSTA

Ve Ercüment geri döner!

Müjdeyi not düşelim, çünkü biliyorum çok bekleyeni var. “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” isimli dizinin (Star TV) haziran sonuna doğru sezon finali yapacağını biliyoruz. Ama bilmediğimiz şuydu; geçen sezon dizinin bütününe damga vuran Ercüment karakterinin yüzünü tekrar gösterip göstermeyeceği… Bilmeyenler için karaktere can veren ismin Nejat İşler olduğunu ekledikten sonra müjdeye geçelim; Ercü diziye geri dönüyor.

En azından sezon finalinden önceki iki bölümden itibaren yine kötülüğün tüm gölgesiyle Ankara sokaklarında olacak. Peki ya önümüzdeki sezon? İşte orası çok net değil. Çünkü bildiğim kadarıyla Nejat önümüzdeki yılı bir başrol için rezerv etmiş durumda. Dolayısıyla Ercüment’i göreceğimiz yegane bölümler önümüzdeki haftalarda vizyonda olacak. Özleyip de bekleyenlere duyurulur.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.