Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Yahşi Cazibe'den şok eden final

05.03.2014
A+
A-
Yahşi Cazibe'den şok eden final

Gani Müjde'nin yazıp yönettiği ve iki senedir ATV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Yahşi Cazibe herkesi şoke eden bir finalle yayın hayatına veda etti.

Sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, yapımcı ile sözleşmesini uzatmak istemeyince senaristler de güzel oyuncudan bir nevi intikam almak istedi.

İki yıl boyunca izlediğimiz melek ruhlu Azeri kızının öyküsü bir anda değişti ve Cazibe erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.

Azerbaycan'da da oldukça izleyicisi bulunan dizinin bu şekilde final yapması ise Azeriler'i oldukça kızdırmışa benziyor.

Sosyal medya kullanıcılarının Gani Müjde ve ekibine tepkisi “Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz sizin kardeşinizdik sizin kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor” gibi ağır sözler ile dile getiriyor.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.