Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Musa Uzunlar Şubat dizisinde yeraltı insanı olacak

05.03.2014
A+
A-
Musa Uzunlar Şubat dizisinde yeraltı insanı olacak

TRT 1‘de Eylül ayında ekranlara gelecek olan Şubat’ın oyuncuları belli oldu. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin kötü adamı Reşat Yaşaran’ı Musa Uzunlar Şubat’ta iyi insan oluyor.

Alican Yücesoy ve Melisa Sözen’in yanı sıra usta oyuncular Musa Uzunlar, Özkan Uğur, Ülkü Duru da Şubat’ın başlıca rollerinde yeralacaklar. Yüzü yaralı bir evsiz ile güzel gazeteci kızın imkansız aşkını anlatacak dizide Serkan Ercan, İlker Kızmaz, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Türkü Turan, Sermet Yeşil, Nadir Sarıbacak, Ezgi Çelik, Kaan Yılmaz yer alıyor.

Kurtlar vadisinin İskender Büyük’ü, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin kötü adamı Reşat Yaşaran’ı Musa Uzunlar Şubat’ta iyi insan oluyor. Uzunlar dizide Aziz Bey karakteri ileizleyicinin karşısına çıkacak. Şubat’ın koruyucusu Aziz Bey, yer altı insanlarının önderi olacak. Usta Oyuncu Özkan Uğur, kötü adam Samim karakterinicanlandıracak, Ülkü Duru ise Yağmur karakterini canlandıran Melisa Sözen’inannesi olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

 “Leyla ile Mecnun”un yaratıcısı Eflatun Film’in uzunzamandır hazırlıklarını sürdürdüğü dizide, büyük ve imkansız bir aşkın içinedüşen Şubat, şiddet dolu sokaklarda, dokunulmazların zalimliğiyle savaşacak. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin senaryosu Onur Ünlü ve Funda Alp’e ait. Bir ekran fenomeni Leyla ile Mecnun’dan sonra yine farklı bir işe imza atan Eflatun Film’in yeni dizisi Şubat, Eylül ayında TRT1 ekranında yer alacak.

,

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.