Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Zeynep Çamcı'nın kaderi

05.03.2014
A+
A-
Zeynep Çamcı'nın kaderi

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Adını Feriha Koydum – Emir'in Yolu dizisinin son transferi Zeynep Çamcı'nın oynadığı dizilerdeki ilginç bir ayrıntı dikkat çekiyor.

Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı Recep İvedik serisinin ikinci filmiyle adını duyuran güzel oyuncu, bu rolün ardından ekranların fenomen dizilerinden Leyla ile Mecnun'dan teklif almıştı.

LEYLA ÖLDÜ SEDEF GELDİ

Leyla ile Mecnun setinde yaşanan kavga olayından sonra kovulan Ezgi Asaroğlu'nun canlandırdığı Leyla karakteri dizide öldürülmüştü. Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılmasından sonra yeni oyuncu arayışına giren yapım ekibi Zeynep Çamcı ve Müge Boz'u kadroya dahil olmuştu.

Leyla ile Mecnun'da bir sezon oynayan Zeynep Çamcı, dizideki senaryo değişikliği nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Güzel oyuncunun yeni dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu oldu.

Leyla karakterinin diziden ayrılması sonucu Leyla ile Mecnun'da oynamaya başlayan güzel oyuncu, aynı kaderi Adını FEriha Koydum Emir'in Yolu'nda da yaşadı.  

FERİHA ÖLDÜ CAN GELDİ

Geçtiğimiz sezon Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağını açıklaması üzerine başarılı oyuncunun canlandırdığı Feriha karakterini öldürmeye karar veren yapımcılar yeni transferler Beril Kayar ve Zeynep Çamcı'yla kadrosunu güçlendirdi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Emir karakteri ile bir ilişki yaşayaca olan Zeynep Çamcı, dizide cinayet masasında çalışan Can isimli bir polisi canlandıracak.

Güzel oyuncunun yeni dizisinde Leyla ile Mecnun'daki gibi bir sezon mu oynayıp oynamayacağını zaman gösterecek.

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.