Dolar 46,1189
Euro 53,3654
Altın 6.368,09
BİST 13.742,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25 °C
Çok Bulutlu

Uçurum’a final çektirilmedi!

04.03.2014
A+
A-
Uçurum’a final çektirilmedi!
Google news abone ol

TVaktuel.com ÖZEL HABER: atv ekranlarında yayınlanan Uçurum dizisi, reyting sonuçları gerekçe gösterilerek 24. bölümünde final yaparak yayından kaldırıldı.

Dün akşam yayınlanan Uçurum’un final bölümü, izleyenlerin büyük tepkisini çekti. İki senedir izledikleri dizinin konusuna uygun bir şekilde final yapmasını bekleyenler karşılarında yarıda kalmış bir dizi gördüler.

ADI FİNAL!

atv yönetiminin yayından kaldırmaya karar verdiği diziye final yapmasına izin vermediği dün akşam yayınlanan bölümle ortaya çıktı. Final yapacağı bilinmeden çekilen bölümün üstüne dizinin başrol oyuncularından Lavigna Longhi, Funda Eryiğit ve Selçuk Yöntem’in konuşmaları koyularak dizinin final bölümü yayınlandı. atv’nin bu uygulaması izleyenlerin büyük tepkisini çekti.

“BİZ FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKEMEDİK”

Dizinin başarılı oyuncularından Enis Arıkan ve Zeynep Köse yaşananları anlattı:

Enis Arıkan, “Galiba farkında değil kimse; Biz final bölümü çekmedik.Son çektiğimiz bölüm yayınlandı ve iş final bile yaptırılmadan bitirildi”  derken dizinin güzel oyuncusu Zeynep Köse de , “Biz final bölümü çekmedik, çünkü çektirilmedi. En az Uçurum seyircisi kadar bizde isterdik. Çünkü bu bizim emeğimiz ve hak ettik” diyerek yaşananları anlattı.

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.