Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Sen De Gitme

04.03.2014
A+
A-
Sen De Gitme

KANAL: TRT 1
YAYIN GÜNÜ: PERŞEMBE
SAAT:  19.55

 

GENEL KONU

“Sen de Gitme”de, büyük kentin karmaşası ve kalabalığı içerisinde yalnız kalmış, birbirinden farklı yaşanmışlıklara sahip 27 insanın hayatlarına tanıklık edeceğiz.
Sen de Gitme’de, bir hastane ortamında yaşanan acı – tatlı olaylar konu ediliyor… Mehmet, çok başarılı bir cerrahtır ve mesleğinin zirvesindeyken çok sevdiği eşini kaybeder. Herkesi iyileştirebileceğine inanan Mehmet, âşık olduğu eşini kurtarmak için bir şey yapamaz. Elinden hiçbir şey gelmez… Bu trajik durumdan sonra Mehmet doktorluğu bırakır, kızı Elif’i babaannesi Leman hanım büyütür… Leman’ın ölümüyle yedi yıl boyunca birbirini hiç görmeyen baba-kız, yeni bir hayata başlamak zorunda kalacaktır. Mehmet kızına bakabilmek için doktorluğa geri dönecektir.

Mehmet de, Elif de kendi hayatlarından “gidenlere” alışmaya çalışırken, hayatlarından “gidenlerle” başa çıkmaya çalışan insanlarla tanışacaklardır. Herkes gidenlerin ardından yeni tutundukları insanlarla kırık kalplerini onarmaya çalışırken, hepsinin dileği aynıdır “sen de gitme… ”

Oyuncular: Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Bulut Aras, Serdar Orçin

Yönetmen: Türkan Derya

Senaryo: Özgür Evren Heptürk

 

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.