Dolar 32,4237
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Şehzade Mustafa ve Mehmet arasında taht gerilimi

04.03.2014
A+
A-
Şehzade Mustafa ve Mehmet arasında taht gerilimi

TVAktuel.com – Muhteşem Yüzyıl’ın önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan 74. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı.

Hürrem ve İbrahim’in anlaşmasıyla Sümbül Ağa tarafından saraydan kaçırılarak bir gemiye bindirilen Firuze Hatun’un durumu bu bölümde belli olacak.

Yeni bölümde şehzadeler arasındaki gerilim de su yüzüne çıkacak. Mahidevran’ın bir an önce oğlunu tahta çıkarmak istediğini söyleyen Hürrem, Sultan Süleyman’ın Şehzade Mustafa’ya karşı doldurmaya çalışır.

Şehzade Mehmet ise Mustafa’ya babası Sultan Süleyman’ın kendisini tahtta gördüğünü söylediği rüyayı anlatır. Mehmet abisi Şehzade Mustafa’ya ‘Eğer bir gün tahta çıkarsan bana kıymazsın değil mi abi’ diye sorar.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.