Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Emir’in Yolu bitecek mi?

04.03.2014
A+
A-
Emir’in Yolu bitecek mi?

Show TV ekranlarında yayınlanan Emir’in Yolu’nun başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un dizinin bitmesini istediği iddiaları gündemi oluşturdu.

Adını Feriha Koydum olarak yayın hayatına başlayan dizi daha sonra başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın ayrılmasından sonra isim değişikliğine gitmiş ve Emir’in Yolu olarak devam kararı almıştı. Dizinin hikayesinde de değişikliğe gidilmiş ve bazı oyuncularla yollar ayrılmış yerlerine yeni oyuncular kadroya dahil edilmişti. Bu yapılan değişkliklere rağmen geçtiğimiz sezon zirvede yer alan dizi bu sezon kendine ilk 4’te yer bulmakta zorlanmaya başladı.

ÇAĞATAY ULUSOY DİZİYİ BIRAKIYOR MU?

Emir’in Yolu dizisi ile ilgili son iddia da Çağatay Ulusoy’un diziye bırakmak istediğini dair. Yakışıklı oyuncunun, Ay Yapım’ın yeni sezon için düşündüğü bir dizi için anlaşma yaptığı ve reytingleri de istediği seviyede olmayan Emir’in Yolu’ndan ayrılacağı.

SESSİZLİK

Bu iddialara karşı Çağatay Ulusoy ve Medyapım’dan bir açıklama gelmedi. İki tarafın da bu sessizliği dizinin biteceği olarak yorumlandı.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.