Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Kurtlar Vadisi Pusu'nun TNT'deki yayın tarihi. Polat'ın yeni düşmanı Kara

04.03.2014
A+
A-
Kurtlar Vadisi Pusu'nun TNT'deki yayın tarihi. Polat'ın yeni düşmanı Kara

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona TNT ekranlarından başlıyor.  TNT ekranlarında Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Kurtlar Vadisi Pusu 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de TNT'de başlayacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU TNT'DEKİ
İLK BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI

 

İŞTE POLAT'IN YENİ BELASI “KARA”

15 Eylül'de sezona başlayacak olan dizinin yeni sezonunda kadroya Hanımın Çiftliği'nden Hakan Boyav dahil edildi. Dizide Kara karakterini canlandıracak olan Boyav, Polat Alemdar'a kafa tutacak.

Hakan Boyav dizi ekibine dahil olması ile ilgili olarak duygularını şu sözlerle ifade etti;”Bu takıma katılmaktan çok mutluyum. Kurtlar Vadisi Türkiye'de çok önemli bir dizidir bana göre. İlk başladığından bu yana sokakta herkes konuşuyor, reyting rekorları kırıyordu. Biz de kendi içimizde güzel diziler yapıyorduk. Ama bir taraftan da Kurtlar Vadisi de hem reyting olarak hem de halkın gündeminde ağırlığını koymaya başlamıştı. Doğrusunu isterseniz bu dizide birinci bölümden itibaren çalışmak istemiştim. Çünkü sevdim diziyi.''
SİMGESİ SİYAH FULAR

Canlandıracağı karakterle ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Boyav: “Karakterin ismi Kara. Devletin adamı olacak. Bu siyah fular da simgesi Kara'nın. Tabi daha henüz bir ve ikinci bölümleri çekiyoruz. Bu rol nasıl ilerler nasıl gelişir, bunu senaristler biliyor'' dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.