Açalya Samyeli Danoğlu Sadi'nin partneri Zeynep oldu
İşler Güçler'in bu akşamki bölümüne bir güzel geliyor.
2012 Miss Turkey 1. Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu bu akşamdan itibaren İşler Güçler'de rol alacak. Açalya Samyeli, Zeynep isimli karakterle Sadi’nin partneri olacak.
İŞLER GÜÇLER 23. BÖLÜM FRAGMANI-VİDEO İÇİN TIKLAYIN
YENİ BÖLÜM KONUSU
Kanal yönetimi, ne dediklerini bir türlü “anlayamayan” yapım ekibimize bir süpervizör atadı bile. Talip, ekibimiz için, ekibimize rağmen sektör doğrularını öğretmeye çalışıyor.
Dizinin yayınlanacağından iyice umudu kesen Murat, yanına Rüstem'i de alıp kendini geliştirme planlarının peşine düşüyor. Kariyer odaklı Sadi'nin ise karşısına hiç ummadığı birisi çıkıyor. Bakalım sorular bu kez kahramanlarımızın çalıştığı yerden gelecek mi?
Sınavdan önce ense yapıp, sınav günü herkese “Abi çalıştınız mı siz?” diyenlerin dizisi İşler Güçler, Salı günü 22:15'te Star'da.