Dolar 45,9747
Euro 53,5150
Altın 6.603,26
BİST 14.100,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30 °C
Parçalı Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl 84. bölümde neler olacak?

04.03.2014
A+
A-
Muhteşem Yüzyıl 84. bölümde neler olacak?
Google news abone ol

Muhteşem Yüzyıl’da İbrahim Paşa’nın ölümünden sonra sular durulmuyor. Hürrem, Şah Sultan’ın bir dost olmadığını anlıyor. Süleyman’ın da desteğini arkasına alan Hürrem, düşmanlarına meydan okuyor.

Pargalı İbrahim'in mezarına giden Şah Sultan, Pargalı'nın  ölümüne neden olanlardan intikam almak için yemin etti.
MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Dizinin geçen sezon efsane karakterlerinden biri haline gelen Malkoçoğlu Bali Bey ise önemli bir görev için saraya geri dönüyor.
İbrahim Paşa’nın yası devam ederken, haremde bir eğlence düzenliyor.Bu eğlence, Hatice Sultan’ı çılgına çeviriyor. Mihrimah, Taşlıcalı Yahya’nın tavrıyla hayal kırıklığına uğrarken, Malkoçoğlu Bali Bey İstanbul’a geri dönüyor. Süleyman’a düzenlenecek bir suikastın haberini veriyor. İntikam yemini eden Hatice ise, Hürrem’in canını alması için hareme Diana’yı sokuyor…

MUHTEŞEM YÜZYIL 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI-VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Şah Sultan’ın başka niyetleri olduğunu anlayan Hürrem, oklarını çıkarmak için fazla beklemez. Daha İbrahim’in kırkı dolmamıştır ki haremde bir eğlence düzenler. Hatice, eğlenceyi duyunca çılgına döner.  Ve buna engel olmak için hareme gelir.

MUHTEŞEM YÜZYIL 84. BÖLÜM 1. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Malkoçoğlu, payitaht yolunda saldırıya uğrar. Ancak o ve adamları bu saldırıdan kurtulmayı başarır. Öte yandan İbrahim’in ölümünün yankıları devam etmektedir. Papa, Süleyman’ın yalnız kaldığını düşünüp onu yok etmek için harekete geçer.  

Şehzade Mehmet ise sancağa çıkacağı günü beklemektedir. Ancak Süleyman bunu ertelemeye karar verir. Şehzade Mustafa da babası gibi düşünmektedir. Hünkarın bu kararı almasında Şehzade Mustafa’nın payı olduğunu düşünür.
Mahidevran, Mihrimah ve Taşlıcalı arasındaki ilişkilerinin devam ettiğini fark eder. Bir seçim yapması konusunda ona baskı yapar. Mustafa’ya olan sadakatiyle, Mihrimah’a duyduğu aşk arasında bir seçim yapmak zorundadır.
Hürrem’in desteğiyle Diyarbakır Beylerbeyi olan Rüstem’e vezirlik yolu açılır. Bu durumdan rahatsız olan Lütfi Paşa ve Şehzade Mustafa, Hürrem ve taraftarlarına karşı tedbirli olmak konusunda anlaşır.

Hatice, İbrahim’in kırkı için mevlit okutur. Haremdeki hemen hemen herkes bu mevlittedir. Tabii Hürrem hariç. Haremde kalan Hürrem’i büyük bir tehlike beklemektedir. Hürrem ve Şah Sultan arasında neler olacak? Hatice, Hürrem’den intikamını alabilecek mi? Aniden gelen Malkoçoğlu nelere sebep olacak? Hürrem’i bekleyen tehlike ne? Bütün bu soruların cevabı Çarşamba akşamı Star Tv’de.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.