Kıvanç Tatlıtuğ albüm çıkarsa Gencebay'ı 2'ye katlar
Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına ünlü şarkıcı Mustafa Keser ve ünlü prodüktör Muhteşem Candan konuk oldu.
Mustafa Keser “Hülya Avşar'ın sesi çok kötü. Müzik adına sıfır sesi olduğunu o da biliyor. Hülya Avşar müzikten anlamıyor nasıl jürilik yapacak? Sibel Can'ın da müzik bilgisi çok zayıftır. Serdar Ortaç hiçbir zaman ses sanatçısı olmadı” dedi.
Ünlü prodüktör Muhteşem Candan, “Hülya Avşar'ın müzikal yönü çok zayıftır ama çok çalışıyor. Yetenek yarışmaları yıldız yetiştirmiyor. Kıvanç Tatlıtuğ albüm çıkarsa Orhan Gencebay'ı 2'ye katlar” dedi. Mustafa Keser, ilk defa dinlediği Kıvanç Tatlıtuğ'un şarkı söylerken detona olmadığını fakat yoldan geçen detone olmayan herhangi birisi ile aynı kalitede söylediğini ifade etti. Keser, “Müzikal anlamda benim için kaliteli değil ama ticari olarak albüm çıkarsa satabilir” dedi.