Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Ben Onu Çok Sevdim dizisinde şok ayrılıklar

04.03.2014
A+
A-
Ben Onu Çok Sevdim dizisinde şok ayrılıklar

Ünlü oyuncu, çekimleri başlayacak olan diziden ayrılış nedenini açıkladı. 

İşte 'Ben Onu Çok Sevdim' dizi projesinden İclal Aydın'ın ayrılış gerekçesi;
 
''İki buçuk ay önce büyük bir heyecanla dahil olduğum, Pana Film’in yeni projesi ‘‘Ben Onu Çok Sevdim’’ isimli dizide Berin Menderes rolünü üstlenmiştim. Adnan Menderes’i oynayacak olan Mahir Günşiray’ın projeden ayrılmasıyla başlayan süreç ne yazık ki büyük heyecanımın, hevesimin ve hazırlığımın boşa gittiği bir noktaya geldi.
 
Her detayı ile hazır olduğum ve birkaç gün içinde çekimlerine başlaması planlanan diziden fevkalede büyük bir üzüntü ile ayrılmak zorunda kaldığımı bildirmek durumundayım. 

Pana Film’e kolaylıklar diliyorum…

PANA FİLMDEN AÇIKLAMA

Pana Film adına, Bahadır Özdener imzası ile yayınlanan açıklamada şöyle denildi:

“Bazı ayrılıklar kavuşmaya dairdir. İclal Aydın ile ayrılığımız bunlardan biri. “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizimizin başından beri varlığıyla bize güç veren çok sevgili oyuncumuzla bir başka projede buluşmak için ayrıldık.
 Kendisine bir de siz değerli basın mensupları aracılığıyla teşekkür etmek için bu açıklamaya ihtiyaç duydum.
 
Saygılarımla”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.