Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Demode isim onlar!

04.03.2014
A+
A-
Demode isim onlar!

TVaktuel.com ÖZEL HABER: 20 Dakika'nın senaristleri dizinin son bölümünde isimler ile dalga geçtiler.

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerinde oynadığı 20 Dakika dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Ezel dizisinde de birlikte çalışan 20 Dakika'nın başarılı senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut, dizinin son bölümünde isimleri ile dalga geçtiler.

DEMODE İSİM ONLAR!

20 Dakika'da Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Melek karakteri ile İlker Aksum'un canlandırdığı Ali karakterleri, üniversite yıllarında gelecekleri hakkında konuşurken 1 erkek 1 kız çocuğu sahibi olmak istediklerini anlattılar. Ali'nin çocukların ismi için tercihi Kerem ile Pınar oldu. Kerem ile Pınar ismini duyan Melek, “Bu isimler çok demode” diyerek başka isim önerdi. Dizinin senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut'un isimleri dalga geçmesi izleycilerin dikkatinden kaçmadı.

 

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.