Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Çılgın Teyzeler Star TV

04.03.2014
A+
A-
Çılgın Teyzeler Star TV

Star Tv ekranlarına çok çılgın ve bir o kadar da tansiyonu yüksek yarışma programı geliyor.

Çılgın Teyzeler isimli yarışmada birbirinden eğlenceli ve hayat dolu elli yaş üstü beş teyze dünya turuna çıkacak. Bu kişilerin arasında daha önce hiç köylerinden çıkmamış teyzeler de olacak.

Doğuş Grubu'nun Star TV'yi satın almadan önce kurmayı planladığı TVen kanalı için ilk olarak düşünülen bu proje, daha sonra grubun Star'ı almasıyla birlikte ertelenmişti. Star'ın yeni yayın politikasının artık oturmasının ardından bu ilginç proje için yeniden hazırlıklara başlandı.

Yarışmadaki teyzeler yeri gelecek dünyanın en lüks otellerinde kalacak, yeri gelecek ne bulurlarsa onu yiyecekler. Disneyland’da çocuklar gibi eğlenecekler, Los Angeles’da sörf yapacaklar. Arjantin’de tango öğrenecekler, hatta Avustralya’da Bungee jumping bile yapacaklar. Haftada altı gün yayınlanacak programda birinci olan Teyze büyük ödülün sahibi olacak.

Yapımı Tokyo Medya tarafından gerçekleştirilecek olan programın yönetmenliğini Ahmet Zafer Demirci üstlenecek.. 

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.