Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Ben Bilmem Eşim Bilir'den 100. program

04.03.2014
A+
A-
Ben Bilmem Eşim Bilir'den 100. program

Kanal D’nin, İlker Ayrık’ın sunduğu, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”, 24 Mart Pazar günü 100. bölümü ile ekrana gelecek ve “dalya” diyecek.

100. bölümün şampiyonu, hem otomobil hem de ev sahibi olacak!

Programın 100. bölümünde, daha önce yarışan ama ödül kazanamayan yarışmacılara ikinci bir şans daha verilecek. Şans yüzlerine ikinci kez gülen yarışmacılar ise, önce otomobil sonra da ev sahibi olma şansı yakalayacaklar.

“Ben Bilmem Eşim Bilir”in 100. bölümü, sürprizler ve büyük hediyelerle kutlanacak. Programın dalya yapması şerefine, aynı gün içinde hem ev hem sıfır kilometre otomobil hediye edilecek. Programda daha önce yarışan ama ödül kazanamayan yarışmacılara, Cumartesi günü yayınlanacak 99. ve Pazar günü yayınlanacak 100. bölümlerde son bir şans daha verilecek. Bu bölümlerin birincileri otomobili kazandıktan sonra, büyük final oyununu oynayacak ve ev kazanmak için kıyasıya mücadele edecekler.

“Ben Bilmem Eşim Bilir” ekibi 100. Bölümü pasta keserek kutladı.

Programın 100. Bölüm çekimleri önceki gün yapıldı. “Ben Bilmem Eşim Bilir” ekibi bu büyük başarılarını, 100. Bölüm pastasını keserek, alkışlar eşliğinde kutladılar.

“Ben Bilmem Eşim Bilir” heyecan ve eğlence dolu bölümleriyle hafta sonları Kanal D’de.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.