Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Ceyda Ateş Bir Yastıkta dizisine konuk oldu

04.03.2014
A+
A-
Ceyda Ateş Bir Yastıkta dizisine konuk oldu

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, TRT 1'de yayınlanan yeni komedi  izisi Bir Yastıkta'ya konuk oyuncu olarak katıldı.

Televizyonda son olarak 'Evlerden Biri' dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ceyda Ateş, başrollerinde Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın rol aldığı Böyle Bitmesin'e konuk oldu.

 
Cuma akşamlarının neşesi Bir Yastıkta bu hafta da birbirinden karışık ve komik hikâyeleri ile Dünya ailesini evlerinize konuk ediyor. Evli çiftimiz Ahsen ve Kartal çocukları ve ailelerinin peşinde yine seyirciyi gülmekten kıracakları bir  bölüm ile geliyor.
MÜZAKERENİN SONUNDA KAZANAN TARAF KİM OLACAK?
Kartal kira zammı konusunda Hüseyin Bey ile yeni anlaşmalara gitmek ister. Hiç bir konuda olmadığı gibi bu konuda da uzlaşmaya varamayan ikili işi inada bindirince işler daha da karışır. Bakalım Kartal ve Hüseyin Bey arasında ki kira zammı meselesini kim kazanacak?
İNTİHAR MEKTUBU ŞAFAK'I TUTUŞTURURSA!
Evde kira karmaşası gündemdeyken Şafak, Vatan ve Şifa aşk üçgeninde de yine işler birbirine dolanır. Şifa ve Şafak'ı aynı yerde birlikte gören Vatan şaşırır, yanlış anlaşılmaktan korkan Şafak ise panikler ve kaçar. Bir de bu olayın üstüne Vatan'ın yazdığı bir intihar mektubunu bulunca Şafak her zaman olduğu gibi her şeyi yanlış anlar vicdan azabı çeker ve bir an olsun Vatan'ı yalnız bırakmamaya karar verir. Oysaki o intihar mektubu hiçte Şafak'ın düşündüğü sebeple yazılmamıştır.
Dilruba Hanım  ise bambaşka bir olay ile eve damgasını vurur. Çantasının derinliklerinde eski bir tapu bulan Dilruba Hanım'a yoksa talih kuşu mu konuyor? Bu tapu Kartal'ın kira zammı savaşını nasıl etkileyecek?
AHSEN'İN AVUKATLIK BÜROSUNDA SÜRPRİZ KONUK CEYDA ATEŞ!
Bu haftanın sürpriz ismi Ceyda Ateş ise dizi de Ahsen'i avukatlık bürosunda ziyaret edecek.
Kahkahanın, yeni hikâyelerin ve birbirinden komik olayların ardı arkası kesilmeyen Bir Yastıkta 24 Mayıs Cuma günü, saat 22.30’da TRT 1’de
CEYDA ATEŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

CEYDA ATEŞ'TEN YENİ SEZONDA KOMEDİ DİZİSİ – HABER İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER: , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.