Dolar 32,5004
Euro 34,7998
Altın 2.486,79
BİST 9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Altan Erkekli'den Yalan Dünya açıklaması

04.03.2014
A+
A-
Altan Erkekli'den Yalan Dünya açıklaması

TVAktuel.com-Kanal D'de iki sezondur devam eden Yalan Dünya dizisinin oyuncularından Altan Erkekli, sevilen dizinin gelecek sezon da devam edeceğini söyledi.

Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Altan Erkekli, bir soru üzerine dizi hakkında bilgi verdi. Yalan Dünya için Kanal D ile 2014 sezonu sonuna kadar anlaşma imzalandığını söyleyen Erkekli, “Önümüzdeki sezon da kesin olarak dizimiz yayınlanacak. İnşallah ondan sonraki senelerde de devam edecek” dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.