Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Acun Ilıcalı'dan kural hatası açıklaması

04.03.2014
A+
A-
Acun Ilıcalı'dan kural hatası açıklaması

Acun Ilıcalı, sosyal paylaşım sitelerinde son dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımına haksızlık yapıldığına dair oluşan mesajlara cevap verdi.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Dokunulmazlık yarışmasında skor Gönüllüler takımı lehine 9-8 iken Hilmi Cem ile Cengizhan'ın yarışmasını Cengizhan kazanmış ve skoru beraberliğe getirmişti. Sosyal paylaşım sitelerinde Hilmi Cem ve Cengiz'in yarışmayı aynı anda bitirdiği, beraberlik olması gerektiği ve Cengiz'in elindeki topu denize düşürdüğünden dolayı haksızlık yapıldığına dair mesajlar yayınlandı. Gönüllülere haksızlık yapıldığını düşünen seyircilere sevilen programın yapımcısı Acun Ilıcalı cevap verdi.

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler ekibine yarışma öncesi bütün kuralların anlatıldığını, süre kısıtlaması nedeniyle bu görüntülerin televizyonlarda yayınlanmadığını söyledi. Ilıcalı, Hilmi Cem'in Cengiz ile aynı anda yarışmayı bitirdiğini ama oyunun kuralı olan elin tahtaya değdirmeyi unuttuğu için yarışmayı kaybettiğini söyledi. Acun Ilıcalı, Cengiz'in elindeki topu denize düşürmesinden dolayı bir avantaj sağlamadığını aksine zaman kaybettirici bir harekt olduğundan dolayı herhangi bir sorun teşkil etmediğini açıkladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı son olarak da yarışmanın hakeminin Brezilyalı olduğunu ve yarışma kuralarına bağlı bir şekilde yarışıldığını söyledi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.