Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Hafif Yağmurlu

Yalan Dünya bu hafta neden yayınlanmıyor

04.03.2014
A+
A-
Yalan Dünya bu hafta neden yayınlanmıyor

Gezi Parkı eylemine destek veren Yalan Dünya bu hafta yayınlanmayacak.

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yalan Dünya’, Gezi Parkı engeline takıldı. Pazartesi akşamı ekrana gelmeyecek olan Yalan Dünya dizisinin yerine iki bölüm üst üste ‘Galip Derviş’ yayınlanacak. Oyuncuların çoğunun Gezi Parkı eylemlerinde olduğunu ve bu nedenle çekim yapamadıklarını söyleyen Gülse Birsel, “Bazıları gaz yedi, bazılarının sesi kısıldı bazıların da gözünde problem oldu. Ruhsal ve fiziksel olarak çok yoruldukları için sete girme psikolojisinde değildik. Drama çekseydik işimiz daha kolaydı. Ancak komedide belli bir moral gerekiyor. Salı ve perşembe sete giremediğimiz için bölümü yetiştiremedik. Yedeğimiz olmadığı için de yerimize ‘Galip Derviş’ yayınlanacak” dedi.
 Senaryoyu yazmak zorunda olduğu için Gezi Parkı’na gitmediğini ama köşesinde kendini anlatmaya çalıştığını belirten Gülse Birsel, “Her şeyin sakinleşmesini istiyoruz. Kışkırtma, kırma, dökme, sataşma olmasın” şeklinde konuştu. Dizinin sezon finali 24 Haziran’da ekrana gelecek.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.