Dolar 32,5004
Euro 34,7998
Altın 2.486,79
BİST 9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Sezon finalini Bodrum'da yapacak

04.03.2014
A+
A-
Sezon finalini Bodrum'da yapacak

Erdi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Kanal D ekranlarında Hafta İçi Her Gün yayınlanan sevilen moda yarışma programı 'Bana Her Şey Yakışır' sezona ara veriyor. Yarışma, sezon finali haftasını Bodrum'dan ekranlara getirecek.
Bütün sezon boyunca yarışan ve haftanın birincisi olan yarışmacılar internet üzerinden oylandı. En çok oyu alan 5 yarışmacı 'Sezon Finali Haftası'nda yarışma hakkı kazandı.5 yarışmacı Bodrum sokaklarında alışverişe çıkacak, sezonun en şık kadını olmak için yarışacak. Bana Her Şey Yakışır, sezon finali haftası Pazartesi 12.50'de Kanal D'de!

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.