Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Survivor'da araba ödüllü yarışma

04.03.2014
A+
A-
Survivor'da araba ödüllü yarışma

Star Tv'nin sevilen yarışma programı Survivor'da dün gece yarışmacılar son ödül oyununu oynadı.

Bu kez verilen ödül ise hem izleyenleri hem de yarışmacıları çok şaşırttı. Son model beyaz bir araba kazanmak için soğuk terler döken Survivor yarışmacıları, izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

2 aşamalı ödül oyununda yarışmacılar önce en yakınlarının kendileriyle ilgili sorulan sorulara verdikleri cevabı tahmin etmeye çalıştı.Gönüllülerden Hilmicem ve Murat'ın elendiği bu parkurdan sonraysa başarılı olan yarışmacılar araba ödülüne bir adım daha yaklaştı.

Ödül oyununun ikinci parkurunda arabanın da oyuna dahil olduğu yarışmaya, Doğukan ve Ümit devam etti. Bir yandan Acun Ilıcalı ile sohbet edip bir yandan da dakika hesabı yapması istenen yarışmacılar, oldukça zor anlar yaşadı. 3 dakikalık sürenin sonunda bir patlama sesi duyuan yarışmacıların, sesi duyduğu sırada arabanın içinde olması istendi. Doğru dakika hesabı yapan yarışmacı, harika ödülün sahibi oldu. Araba ödülünü kazanan isim ise Doğukan oldu.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.