Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

TRT'nin efsane dizileri yeniden ekranda

04.03.2014
A+
A-
TRT'nin efsane dizileri yeniden ekranda

TRT Haber, izleyicileriyle,   bu sene Ramazan ayında sahurda, bir döneme damgasını vurmuş özel TRT klasiklerini buluşturuyor. Her gece sahurda 02.40’da yayınlanacak dönem dizileri şöyle:
 
Hacı Arif Bey
Hacı Arif Bey’in unutulmaz bestelerini, Ahmet Özhan'ın yumuşak yorumuyla yeniden dinlemek isteyenler ve bestekârın ilginç hayat hikâyesini merak edenler için, TRT Haber, “Hacı Arif Bey” dizisini yıllar sonra yeniden ekranlara getiriyor.
Kuruluş

Tarık Buğra’nın romanından Yücel Çakmaklı tarafından beyazperdeye uyarlanan Kuruluş, TRT Haber ekranlarında. Film, izleyenleri, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarına ve Osman Gazi’nin beyliği ile bütünleşen kendi yaşamına götürüyor.
Küçük Ağa
Küçük Ağa romanının televizyon dizisine uyarlanmış şekli olan 'Küçük Ağa', Kurtuluş Savaşı’nda yaşananları ekrana yansıtıyor. Romanın kahramanı sonradan adı Küçük Ağa olan İstanbul'lu Hoca lakaplı Mehmet Reşit Efendi.
Çalıkuşu
Aşkına rağmen gururu için evinden ayrılıp Anadolu’da öğretmenlik yapan genç bir kadının yaşamını anlatan dizide ayrıca dönemin toplumsal koşulları değerlendiriliyor. Aydan Şener’in başrolü oynadığı dizi izleyicilerin beğenisini toplayan bir klasik.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.