Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Bakan kızı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'e yeni rakip

04.03.2014
A+
A-
Bakan kızı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'e yeni rakip

Muhteşem Yüzyıl 27. bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'de Show TV'de…

MELİKE İPEK YALOVA PRENSES İSABELLA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı Melike İpek’i Bebek’te bir balıkçıda keşfeden ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibi, Yalova’yı, Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakteriyle diziye dahil etti. Fortuna, Hürrem Sultan’a rakip olacak.
İŞTE KASTİLYA PRENSESİ ISABELLA
27. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Melike İpek Yalova, dizinin genel koordinatörü Nermin Eroğlu tarafından Bebek’te bir balıkçıda keşfedildi. Türkan Şoray’a benzerliğiyle dikkat çeken İpek Yalova’nın oyunculuk kariyerindeki hoş raslantıyı şu sözcüklerle anlatıyor…

MUHTEŞEM YÜZYIL 27. BÖLÜM 1. FRAGMANI

“Bir arkadaşımla yemek için Bebek’te bir balıkçıya gitmiştim. Mehmet Günsür, Meral Okay ve Nermin Eroğlu da oradaydı. Muhteşem Yüzyıl’ın genel koordinatörü Eroğlu yanıma gelerek kendini tanıttı. Bana kartını verdi çok şaşırdım.”

Politika üzerine master yaptı

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde ‘Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ üzerine master yapan Yalova, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha sonra Nermin hanımı aradım. Rolün ne olduğunu anlamaya çalıştım. Böyle bir teklif almak herkesin çok hoşuna gider. Ama istemek ayrı, yeteneğinizin olması ayrı bir şey… Deneme çalışması sonrasında oyunculuğa uygun olduğum söylendiğinde ciddi düşünebildim.”

Babam çok destek oldu

Melike İpek Yalova, ilerleyen bölümlerinde Hürrem Sultan’a rakip Isabella Fortuna karakteri için İspanyolca dersi aldı. İtalyanca, Fransızca ve İngilizce bilen Yalova, “Bildiğim diller gramer açısından faydalı oldu. Yine de aksanla ilgili ekibin bana yönlendirdiği İspanyolca hocasıyla çalıştım” diye konuştu. Diziye dahil olmasıyla ilgili babasının kendisini çok desteklediğini belirten Yalova, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi bir ekiple işe başlamanın büyük bir şans olduğunu söyleyerek beni destekledi.”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.