Dolar 32,3596
Euro 34,6202
Altın 2.382,24
BİST 10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

AŞK dizisinin oyuncuları kimler oldu?

04.03.2014
A+
A-
AŞK dizisinin oyuncuları kimler oldu?

Eylül ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan 'A.Ş.K.' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Hazal Kaya'nın başrolünde oynayacağı, Gold Film Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği 'A.Ş.K.' dizinin başrol erkek oyuncuları da belirlendi. Dizide Hazal Kaya'ya başrolde erkek oyuncular olarak Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş eşlik edecek. Aslıhan Gürbüz'ün de rol alacağı dizide Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu önemli rolleri üstlenecek.

Dizide 'Azra' rolünde Hazal Kaya ile 'Kerem' rolünde Hakan Kurttaş arasında aşk yaşanacak. A.Ş.K.'ta Aslıhan Gürbüz 'Şebnem' karakterini, Kaan Urgancıoğlu ise Azra'nın daha sonra aşık olacağı 'Can' karakterini canlandıracak.

Ömür Atay'ın yönetmen olduğu dizinin senaryosunu ise ve Serdar Soydan ve Nuran Evren Şit yazıyor. Dizi yeni sezonda Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D'de ekrana gelecek.
YENİ SEZONUN YENİ DİZİLERİ İÇİN TIKLAYIN

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.