Dolar 44,2095
Euro 51,0467
Altın 7.129,07
BİST 13.247,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Az Bulutlu

Hazal Kaya ve Mete Horozoğlu sunucu oluyor

04.03.2014
A+
A-
Hazal Kaya ve Mete Horozoğlu sunucu oluyor
Google news abone ol

Roma Türk Film Festivali'nin gala gecesinin sunuculuğunu Hazal Kaya ile Mete Horozoğlu yapacak.

26-29 Eylül tarihlerinde üçüncü kez İtalyan sinema seyircisi ile buluşacak olan Roma Türk Filmleri Festivali'nin gala gecesini, sinemanın ve ekranların başarılı isimleri Hazal Kaya ile Mete Horozoğlu sunacak.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in Onursal Başkanlığı'nda, SRP İstanbul tarafından gerçekleştirilen Festival 15 Türk filmiyle İtalyan sinemaseverlere görsel bir sinema şöleni sunmaya hazırlanıyor.
 
26 Eylül, Perşembe akşamı Cinema Barberini’de gerçekleştirilecek açılış gecesi ödül töreniyle başlayıp Uğur Yücel imzalı “Soğuk” filminin gösterimiyle devam edecek. Hem İtalyan hem de Türk sinema sektörünün önde gelen isimlerinin katılacağı ödül gecesinin  sunumu her iki dilde gerçekleştirilecek.
 
Kayıp dizisiyle yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Mete Horozoğlu'nun Türkçe sunum yapacağı geceyi, A.Ş.K dizisindeki rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan, İtalyan Lisesi mezunu Hazal Kaya İtalyanca sunarken, festivalin Onur Ödülü, Yılmaz Güney anısına Fatoş Güney'e takdim edilecek.
 
Serap Engin başkanlığındaki SRP İstanbul, Roma Türk Film Festivali'nin bu yıl üçüncüsünü, Türkiye’nin en köklü ve öncü moda markası Beymen ile pek çok festivalde sinemaseverlerin yanında yer alan, Türkiye’nin en büyük dijital platformu Digitürk’ün destekleriyle gerçekleştiriyor.

ETİKETLER: , , , , , ,
MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.