Dolar 32,4870
Euro 34,8175
Altın 2.473,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Muhallebi Kafa Okan Bayülgen Show TV

04.03.2014
A+
A-
Muhallebi Kafa Okan Bayülgen Show TV

Okan Bayülgen ile Muhallebi Kafa ile Show TV'de..
 
MAKİNA KAFA YENİ TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Bayülgen’in ekran mesaisi bugün, “kavramsal bir eğlence programı” olan “Muhallebi Kafa”yla başlıyor. Programda, çaydan, halıya, kediden, Kuantum fiziğine kadar birçok konu konuşulacak.

Tematik eğlence gecelerinin düzenleneceği “Çıplak Kafa”, perşembe geceleri ekrana gelirken konukların, orkestranın ve skeçlerin yer aldığı “Makina Kafa”ysa cumartesi geceleri yayınlanacak.

Çocuklarımıza ne yedirmeliyiz?

Bayülgen’in sunacağı programların ilki “Muhallebi Kafa”da Bayülgen, konuklarıyla “Çocuklarımıza Ne Yedirmemeliyiz?” sorusuna yanıt arıyor.

Bir yıllık aradan sonra yeni sezonda ekranlara fırtına gibi girmeye hazırlanan Okan Bayülgen Show TV'de 3 programa birden imza atacak.

OKAN BAYÜLGEN'LE MAKİNA KAFA 2. TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Okan Bayülgen'in yeni programlarından olan Muhallebi Kafa, 28 Eylül'den sonra haftada bir gece canlı olarak ekrana gelecek.

OKAN BAYÜLGEN'İN YENİ PROGRAMLARI MAKİNA KAFA'NIN TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.