Dolar 32,4847
Euro 34,5827
Altın 2.482,13
BİST 9.566,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Evde karı koca ekranda ise rakip

04.03.2014
A+
A-
Evde karı koca ekranda ise rakip

Pek çoğunun yolu dizi setlerinde kesişti. Hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye karar verdiler… İyi günde, kötü günde her zaman el eleleler..

Ancak işleri söz konusu olunca birbirlerinin en acımasız rakibi olabiliyorlar.

İşte evlerinde sevgili olup ayrı kanallarda farklı dizilerle birbirlerinin en dişli rakibine dönüşen o ünlü çiftler.

Birkan Sokullu ile Aslı Enver'in aşkları kısa sürede ciddileşti Çift iki yıl önce evlendi. Uyumlu bir beraberlikleri var. Ancak onlar da ekranda birbirlerine rakip. Aslı Enver, Kayıp dizisinde ekrana geliyor. Sokullu ise sezonun iddialı dizilerinden Fatih'te rol alıyor.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç uzun süredir evli.  Onları her yerde oğulları Ali ile birlikte el ele görmek mümkün. Ama iş ekrana gelince onlar da rakip. Korel, Karadayı dizisinde kamera karşısına geçiyor. Ergenç ise Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı.

Dolunay Soysert ile Sinan Tuzcu da yıllar önce nikah masasımna oturdu. Çift kimi zaman aynı yapımda rol alıyor. Ama bu kez durum farklı. Soysert, Kayıp dizisinde Kaan Taşaner'in canlandırdığı karakterin eşi rolünde. Tuzcu ise Görüş Günü Kadınları'nda rol alıyor.

Barış Falay ve Esra Ronabar'ın yolu dizi setlerinde kesişti. Çift evlendi ve bir erkek çocuk sahibi oldu. Çift evlendi ve bir erkek çocuk sahibi oldu. Esra Ronabar ise bu sezon Sana Bir Sır Vereceğim. Ronabar, geçen hafta sonu sete giderken geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, Şefkat Tepe adlı dizide tanıştı. Dizide iki sevgiliy oynadılar ve gerçek hayatta da birbirlerine aşık olup evlendiler. Güner, bu sezon Her Şey Yolunda Merkez adlı dizide oynuyor. Kılıç ise Şefkat Tepe'deki rolüne devam ed
iyor.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.