Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Arzum Onan'dan hayranlarını üzecek karar

04.03.2014
A+
A-
Arzum Onan'dan hayranlarını üzecek karar

Arzum Onan, dizi oyunculuğuna veda ettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta gelen bölüm başı 35 bin liralık teklifi reddetti.

Ünlü oyuncu Arzum Onan, iyi bir sinema projesinde yer alabileceğini ancak  bir daha dizilerde rol almayacağını söyledi. Onan, “Diziler son derece hızlı tüketiliyor. Üretim alanı olarak da gittikçe irtifa kaybettiğini düşünüyorum. Rekabet ortamı, çalışma şartları, dizi süreleri bana uygun değil. Oğlumla vakit geçirmek her zaman önceliğim” diye konuştu.

CAZİP TEKLİFİ REDDETTİ  

Geçtiğimiz hafta ünlü bir yapım şirketinin bölüm başı 35 bin TL’lik teklifini geri çeviren Onan, 9 yıldır uğraştığı heykeltıraşlığın kendisini daha mutlu hissettirdiğini, dizilerin stresine ve yorgunluğuna katlanamayacağını belirtti.

Bugün / Okan Işık

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.