Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Yeni Survivor'da kimler olacak?

04.03.2014
A+
A-
Yeni Survivor'da kimler olacak?

Yeni Surviror 2014'le ilgili çalışmalarını başlatan Acun Ilıcalı, Star'da yayınlanacak olan yarışma için iki isim açıkladı.

SURVIVOR İÇİN İKİ İSİM

Habertürk'ten Nazenin Tokuşoğlu'na konuşan Ilıcalı, Survivor için ise iki isim açıkladı. Yeni Survivor için Duygu Bal ve Burak Gacemer'le görüştüklerini söyleyen Ilıcalı, daha önce adı geçen Asuman Krause ve Alex'in tercümanı olarak tanınan Samet'le ise görüşmediklerini kaydetti.
 
Satın aldığı TV8 kanalıyla yeni sezona iddialı girecek olan Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü bir isme daha program yaptıracak.

ADRİANA LİMA'YLA MODA PROGRAMI
 Ilıcalı, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'yla program yapmayı düşündüğünü söyledi. Adriana Lima'yla bir moda programı yapmayı planladığını anlatan Ilıcalı, “Adriana Lima 'Tamam' dedi ama sadece benim kafamda kurduğum hayalle onun zamanının örtüşmesi lazım çünkü buraya gelip gidecek.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.