Kanal D'den yeni bir yarışma başlıyor: Takip

Kanal D’de yakında “Takip” adlı yeni bir bilgi yarışması başlıyor.
Kanal D’de yakında “Takip” adlı sıra dışı, heyecan ve mücadele dolu yepyeni bir bilgi yarışması başlıyor.
İngiltere’nin ve Amerika’nın tam 7 sezondur en çok izlenen bilgi yarışması olan “The Chase”, şimdi de Türkiye’de ve Takip adı ile Kanal D’de ekrana gelecek.
“Takip”de herkesin yenmesi gereken tek bir kişi var. Takip’de, bilgisine ve kendine güvenen yarışmacılar takım halinde, yenilmez, çok bilgili, soğukkanlı ve kararlı tek bir kişinin, “Üstad”ın karşısında durmaya çalışıyor.
Yarışmacıların doğru bildiği her soru onları para ödülüne bir adım daha yaklaştırırken, Üstad, verdiği doğru cevaplarla yarışmacıları yakalarsa, oyun bitiyor. Yenilmez Üstad’ı yenen ise büyük ödülü kazanıyor. Kıyasıya bir rekabete sahne olacak “Takip”in her anı gerilim, her anı heyecan dolu.