Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Beyaz Show 16. sezonu yeniliklerle başladı

05.03.2014
A+
A-
Beyaz Show 16. sezonu yeniliklerle başladı

TV AKTUEL ÖZEL – Kanal D ekranlarının klasiği Beyaz Show 16. senesinde 7 Ekim Cuma akşamları yeni sezonuyla ekranlara döndü.

Stüdyosundan bölümlerine kadar yepyeni içerikle yayına başlayan Beyaz Show'da yeni sezonun ilk bölümünün konukları ise Star TV'de yayınlanan İffet dizisinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol, Zakkum grubu ile pop müziğin sevilen ismi Funda Arar oldu.

Beyaz yeni programına stüdyoda üst bölümde oturma odası şeklinde yapılan bölümde başlayarak yeni stüdyosunu tanıttı. Beyaz Show Evi adını verdiği yeni stüdyosu ise dekoru, oturma grubu, masalarıyla dikkatleri çekti.

Beyazıt Öztürk 16. senesindeki programına ise geçtiğimiz yıllarda yapılan bölümler ve tiplemelerden oluşan kolajda başladı.
 
Beyaz Show'da eski sevilen tiplemelerde geri döndü. Beyaz Show At Gözlüğü isimli bölümde gündemdeki konular komik bir dille ele alınırken, efsane karakterlerden Hüsmen Ağa ve Psikopat'ta bu bölümle yıllar sonra Beyaz Show ekranlarına geri döndü.

BEYAZ'I İZLERKEN UYUYANLAR İSKİPÇİ BÖLÜMÜNDE

Beyaz'ın yeni bölümlerinden olan İspikçi bölümünde ise seyircilerden Beyaz Show yayınlandığı sırada uyuyan ev halkının fotoğraflarının çekilip gönderilmesi istendi. Seyircilerin yolladığı uyuyan kişilerin fotoğrafları da iskipçi bölümünde ekranlarda yayınlandı.

BEYAZ'DAN OKAN'A YENİ KANALI İÇİN BAŞARI DİLEĞİ

Beyaz programı için kendisine çiçek gönderen, TV 8'de program yapmaya başlayan Okan Bayülgen'e de canlı yayında teşekkür etti. Beyaz , Okan Bayülgen'e yeni kanalında başarılar diledi.
 
 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.