Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Cinayet dizisinin yayın günü değişti

05.03.2014
A+
A-
Cinayet dizisinin yayın günü değişti

TVAktuel.com ÖZEL-Kanal D'de başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı yeni dizi Cinayet'in yayın günü değişti. Dizinin yeni yayın günü ise henüz belli olmadı.

Kanal D'de henüz 3 bölüm yayınlanan Cinayet dizisi, kaliteli oyuncu kadrosu, senaryosu ve çekim tekniklerine rağmen reytinglerde özellikle Total grubunda istediği başarıyı elde edememişti.

GİTTİ 'CİNAYET' GELDİ 'KÜÇÜK AĞA'

İlk 3 bölümü Salı akşamları 20.00'de yayınlanan Cinayet dizisinin yerine, Kanal D'nin yeni dizisi 'Küçük Ağa' geldi. Küçük Ağa dizisi önümüzdeki Salı akşamı 20.00'de Kanal D'de başlayacak. Çalıkuşu dizisi ise yine Salı akşamları 21.45'de Kanal D'de ekranında olacak.

CİNAYET'İN YAYIN GÜNÜ BELİRSİZLİĞİ

Yayın günü ve saatine başka dizi konulan Cinayet'in ise henüz yeni yayın günü belli olmadı. Kanal D'nin 'Ne Diyosuun' ve 'Zeytin Tepesi' isimli iki yeni dizisinin daha başlayacağı düşünüldüğünde, Cinayet'in hangi gün ve saatte yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Kanal D'nin önümüzdeki Pazartesi akşamı final yapacak olan 'Kayıp' dizisinin yerine bir sonraki hafta Cinayet'in gelmesi de ihtimaller arasında.

AB'DE İLK 10'DA TOTAL'DE İSE..
Cinayet dizisi ilk 3 bölümüyle AB grubunda ilk 10 program arasına girmeyi başarırken, Total'de ise düşük sonuçlar aldı. Son hafta TNS reyting sonuçlarına göre Cinayet, Total'de 22. olurken, AB grubunda ise 7. oldu.

Adam Film'in yapımcısı olduğu, Serdar Akar'ın yönettiği Cinayet dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Ahmet Mümtaz Taylan, Uğur Polat, Şükran Ovalı, Goncagül Sunar paylaşıyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.