Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Kim O Star TV

05.03.2014
A+
A-
Kim O Star TV

Şahin Irmak, Büşra Pekin ve Sadi Celil Cengiz'in sunacağı yeni şov programı 'Kim O' çok yakında Star TV'de başlıyor.

BKM Mutfak'ın eski oyuncuları olan Hıyarlı Baba ile ünlenen Şahin Irmak, Havuçlu Anne Büşra Pekin ile İşler Güçler dizisinin yıldızlarından Sadi Celil Cengiz'in merakla beklenen şov programından ilk fragman yayınlandı.
 
FARKLI BİR FORMATTA ŞOV PROGRAMI

Hepimizin aşina olduğu Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne’nin yanında, evin yeni sakini şovmen olma meraklısı Ferhat’la “Kim O!” çok yakında Star’da başlayacak.

Ünlüler hepimizin evi gibi sıradan bir eve konuk olsa neler olurdu? Ya ünlüler, Hıyarlı Baba (Şahin Irmak), Havuçlu Anne (Büşra Pekin) ve kayınço Ferhat (Sadi Celil Cengiz)’in evlerini ziyaret etseler başlarına neler gelirdi? Bunların hepsinin cevabı “Kim O!” ’da…

Yirmibeşfilm yapımcılığında, Hakan Algün yönetmenliğinde Türkiye’de ilk kez yapılacak olan yarı sit-com, yarı talk-show  olma özelliği taşıyan “Kim O!” da; bir taraftan Kazım, Hatçe ve Ferhat’ın maceralarını izlerken diğer taraftan kendilerini bu maceranın içinde bulan ünlülerin şaşkınlıklarını, tepkilerini göreceğiz. Talk show kısmındaysa ünlüler gerçekten halkın merak ettiği sorularla karşılaşacak. Hatçe, Kazım ve Ferhat onları zaman zaman bunaltacak, zaman zamanda gülmekten cevap verememelerine sebep olacak.
 

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.