Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Murat Boz ve 3 Adam'dan dizi

05.03.2014
A+
A-
Murat Boz ve 3 Adam'dan dizi

3 Adam'ın Star TV'deki son programına Ata Demirer ve Atiye konuk oldu. Demirer'in esprileri ekran başındakileri gülmekten kırıp geçirirken, bir başka sürpriz gerçekleşti.

ACUN VE GÖKHAN STÜDYOYA BASKIN YAPTI

Bu sezonun flaş isimlerinden Athena grubunun solisti Gökhan ve Acun Ilıcalı'nın stüdyoya girmesinin ardından ise program artık klasik formatından iyice uzaklaştı. Stüdyodaki masanın etrafında 7 kişi birikince Eser'e oturmaya yer kalmadı. Eser, diğerlerinden daha alçak bir platform üzerine oturunca ilginç görüntüler ortaya çıktı.

ACUN ILICALI'DAN 3 ADAM SÜRPRİZİ

3 Adam'ın Star TV'den ayrılmasının ardından bir süre yayına ara vermelerinin sebebini ise Acun Ilıcalı açıkladı. Acun, Murat Boz'un da katılımıyla Eser, Oğuzhan ve İbrahim yeni başlayacakları dizi projesi nedeniyle 3 Adam'a ara verildiğini belirtti. Öte yandan, Acun; Eser, Oğuzhan ve İbrahim'in ayak tenisi maçının görüntülerini yayınladı.

MURAT BOZ DİZİDE OYNAYACAK

Acun Ilıcalı'nın bir diğer sürprizi ise Eser, İbrahim ve Oğuzhan'ın TV8'de bir dizieye başlayacaklarını, Murat Boz'un da bu dizide oynayacağını açıkladı.

HÜLYA AVŞAR TELEFONLA BAĞLANDI

Program kahkahalarla devam ederken, Hülya Avşar'ın telefonla yayına bağlanması da stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşırttı.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.