Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Sevilen dizi birinci yılını böyle kutladı!

05.03.2014
A+
A-
Sevilen dizi birinci yılını böyle kutladı!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi 'Beni Böyle Sev' ekrandaki birinci yılını kutladı. BSK Yapım tarafından dizi setinde organize edilen kutlamaya yapım ekibi ve oyuncular katıldılar.

Geçtiğimiz hafta Cengiz Kurtoğlu’nun konuk oyucu olarak katıldığı dizi setinde bu hafta heyecan üstüne heyecan yaşandı.
Özellikle ekranda bir yılını tamamlayan dizi için yapılan kutlamada adeta bütün ekip seti bayram yerine çevirdi.
Kutlama pastasını birlikte kesen oyuncular pasta kesiminde diziye adını veren ve Orhan Gencebay imzası taşıyan “Beni Böyle Sev” şarkısını birlikte okudular.
Kesilen pastayı set çalışanlarına ve oyuncu arkadaşlarına elleriyle servis yapan Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın heyecanlı halleri dikkat çekti.
Önümüzde ki hafta yine ünlü bir ismi sette konuk oyuncu olarak ağırlamaya hazırlanan dizi ekibi şimdiden tatlı bir telaş içinde, konuk oyuncunun adı ise sürprizi bozmamak için sır saklanıyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.