Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Not Defteri dizisi FOX

18.03.2014
A+
A-
Not Defteri dizisi FOX

FOX TV’nin yeni gençlik dizisi Not Defteri’nin yayın günü belli oldu.


Not Defteri ilk bölümüyle 24 Mart Pazartesi FOX’ta başlıyor. Bir lise dizisi olan Not Defteri’nin başrollerinde Fatih Al, Ebru Özkan, Melisa Toros, Merve Oflaz yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Avşar Film yapımcılığını üstleniyor.

Not Defteri dizisi 24 Mart Pazartesi Fox Tv’de izleyiciyle buluşacak.​

 


MUHTEŞEM YÜZYIL’IN MATRAKÇISI ÖĞRETMEN ROLÜNDE
not defteri dizisi FOX
Yapımcılığını Şükrü Avşar ve Ilgaz Giritlioğlu’nun üstlendiği gençlik dizisinin kadrosu merakla bekleniyordu. Daha önce güzel oyuncu Melisa Toros’un rol alacağı duyurulan dizinin 2 oyuncusu daha belli oldu. Çekimleri başlayan diziye daha önce Hanımın Çiftliği ve Anneler ile Kızları dizisinde rol lan Ebru Özkan ile Muhteşem Yüzyıl dizisinde Matrakçı Nasuh karakterini canlandıran Fatih Al da dahil oldu.

NOT DEFTERİ İLK FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.