Dolar 38,4149
Euro 43,7601
Altın 4.095,06
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Çok Bulutlu

Kızılelma dizisinde Başbakan Erdoğan'a suikast girişimi

05.03.2014
A+
A-
Kızılelma dizisinde Başbakan Erdoğan'a suikast girişimi

Çarşamba akşamları TRT'de yayınlanan Kızılelma dizisi bu hafta çok çarpıcı bir sahneyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Türkiye'nin gündemini meşgul eden kaset savaşlarından sonra şimdi de dizi savaşları başlıyor. Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan Şefkat Tepe'deki 'Karar Kurul'da dershanelerin kapatılmak istenmesinden başlayarak son günlerdeki olaylara kadar tüm gündem maddeleri ilginç bir şekilde yorumlanmıştı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Osman Sınav imzalı MİT'i konu Kızılelma dizisinde de gündeme oldukça çarpıcı bir gönderme yapıldı. Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde MİT görevlisi Murad MİT Müsteşarıyla buluşmasında Türkiye'ye sızmış yapıdan bahsediyor ve suikast hedeflerinin Başbakan olduğunu söylüyor. Can alıcı sahne ise ilk kez bir dizide Başbakan'ın ismi zikrediliyor. Hedef: 'Recep Tayyip Erdoğan' deniyor.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.