Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Kerem ile Aksel kapışıyor!

13.03.2014
A+
A-
Kerem ile Aksel kapışıyor!

Güneşi Beklerken 37. bölümünde neler olacak? Güneşi Beklerken 37. bölüm fragmanı ve konusu? Güneşi Beklerken ne zaman yayınlanacak?

Kerem, Aksel'i çıkartmak için Zeynep’in evine gider. Ancak Zeynep ve Demet, Aksel’i çoktan sahiplenmiştir. Kerem'in eli kolu bağlanır. Aksel'in pişkinliği Kerem'i iyice delirtir.

Güneşi Beklerken 37.Bölüm Fragmanı

Kerem, Aksel'in okuldaki itibarını sıfırlamaya karar verir. Jane’i feci halde kıskanan Zeynep ise hiç beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

Aksel’in Zeynep’in evinde kalmaya başlaması Melis’i kıskandırır. İki kardeşin arası tekrar gerilir. Melis, Zeynep'i hiç beklemediği bir yerden sıkıştırır.

Aksel, para kazanmak için bir parti düzenler. Partinin bitişi ise herkes için korkutucu olur. Aksel, Melis’i mutlu etmek için harekete geçer.

Güneşi Beklerken yeni bölümüyle 16 Mart Pazar günü saat 20.00'de

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.