Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Mete Çubukçu İle Pasaport

05.03.2014
A+
A-
Mete Çubukçu İle Pasaport

METE ÇUBUKÇU İLE PASAPORT
NTV SALI 22.15

NTV’nin yeni dönem haber programlarından olan Pasaport, her hafta Ortadoğu’dan Avrupa’ya Kafkasya’dan Amerika’ya uzanan geniş bir coğrafyada güncel siyasi, sosyal, toplumsal gelişmeler ve hayatları ekrana getirecek.

 Pasaport, sadece güncelliğe, anlık değerlendirmelere bağımlı kalmayıp “ne oldu” sorusu ile olayların arka planını araştıracak, “ne olacak” sorusu ile gelecekle ilgili gelişimlere yanıt arayacak, yorumlayacak. Liderleri ağırlayacak, görülmeyeni göstermeye çalışacak.

Pasaport hayatın renkli yanlarını, farklı yaşamları, sokağı, müziği ve insanları yerinde ele alıp ekrana taşıyacak. Masa başında değil olay yerinde ve sokaklarda olacak. NTV’nin deneyimli habrcilerinden biri olan Mete Çubukçu, Pasaport’un ilk bölümünü 50. yılında Almanya’yadaki Türk işçilerine ayırdı… Programda Türklerin 50 yıllık Almanya öyküsü farklı mesleklerden ve yaşlardan göçmenlerin dilinden ele alınıyor.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.