Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

TRT 1 Stadyum Spikeri Ersin Düzen canlı yayında ağladı

05.03.2014
A+
A-
TRT 1 Stadyum Spikeri Ersin Düzen canlı yayında ağladı

Hakkari'de 24 askerimizin şehit edilmesi, Pazar günü de 3 askerimizin daha şehit olduğu haberinin gelmesi TRT 1'de yayınlanan Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen'i canlı yayında ağlattı.

ERSİN DÜZEN CANLI YAYINDA AĞLADI VİDEO

Pazar akşamı yayınlanan programda Van'da meydana gelen depremle ilgili geçmiş olsun dileklerini ve üzüntüsünü dile getiren Ersin Düzen, Hakkari'deki şehitler içinde rahmet diledi.

Konuşması sırasında duygulanarak gözyaşlarına boğulan Ersin Düzen konuşamayınca sözü bir ara Hakan Ünsal devraldı.
 
Kendisinin de bir asker çocuğu olduğunu ve babasının görevi nedeniyle uzun yıllar doğu illerinde yaşadığını dile getiren Düzen, “Şehitler ölmez vatan bölünmez diyorlar ya, gerçekten öyle. Vatanı bölmek isteyenlere karşı mücadelemizi devam ettireceğiz. Bir asker çocuğu olarak bu duyguları çok daha farklı yaşıyorum. Çünkü 1990'a kadar ben de doğu bölgelerinde çocukluğunu yaşamış birisiyim. Terörün en kötü zamanında en fazla şehit verilen zamanlar içerisinde daha ufacık bir çocukken o acıları yaşamıştım. Şimdi bu tür haberleri okuduğunda asker yakınlarının ne hissettiklerini çok iyi biliyorum” dedi.
 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.