Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Mustafa Sandal:'Sanat için sevişmem'

05.03.2014
A+
A-
Mustafa Sandal:'Sanat için sevişmem'

Mustafa Sandal, Sabah Gazetesi'nden Başak Çokan'ın sorularını yanıtladı.

'Sevişme sahneleri bana ters' diyen Mustafa Sandal, başka bir kadının tenine değmesini kabul etmeyeceğini söyledi. 

EMİNA DİZİMİN EN SIKI FANATİĞİ
'Başrolde Aşk' dizisinde menajer 'Gani Galip'i oynuyorsunuz. Gerçekten şov dünyasında 'Gani Galip' gibi adamlar var mı?
Olmaz mı? 'Gani Galip'; hayatıma giren, tanıdığım, bildiğim dört karakterin özeti… Etrafımda gördüğüm dört menajerin üçü de hayatta ve hâlâ bu işi yapıyor. Diziyi izleyince anlıyorlardır.

Dizi ve 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimleri var. Diğer taraftan eş ve babasınız. Bunların hepsine yetişebiliyor musunuz?
Uzun zamandır tempom bu kadar ağır olmamıştı. Bazen omuzlarımda çok yük hissediyorum ama elimden geldiği kadar herkese yetişmeye çalışıyorum. 

“SANAT İÇİN SEVİŞMEM”
Daha önce yaptığımız sohbetlerde “Eşimin öpüşmesini izlerken rahatsız olurum” demiştiniz.
Öyle bir tiyatro yok! Ben inanmıyorum. “Sevişme sahneleri oluyor, işimi yapıyorum.” Bırak kardeşim bu işleri ya, ne işi! Bu işler bana ters… Benim tenime, başka bir kadının teninin değmesi garip geliyor. Gerçi bilmiyorum belki de hayatı tamamen oyunculuk olan birisi için bu farklıdır. “Hayatım ben oyuncuyum, alt tarafı yatağa girip seviştik” şeklinde bir kılıf yok, bu beni bozar. “Karıcığım çok güzel öpüşmüşsün” diyecek halim de yok. Dönüp de birisi “O benim eşimin işi” derse, o zaman kendisine “Sen başka bir gezegende, başka bir frekanstasın! Benim olduğum gezegende değilsin. Hadi oradan” demek istiyorum. 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.