Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

O Şimdi Mahkum KANAL D

05.03.2014
A+
A-
O Şimdi Mahkum KANAL D

00:30 KANAL D
21 ŞUBAT SALI

Askerlik bitmiş, iki yıl sonra… Oldukça başarısız bir iş kariyeri olan Levent (Levent Kazak) “O ŞİMDİ MAHKUM”  adında bir sitcom senaryosu yazıp, başrolü oynamasını istediği Athena grubunun solisti Gökhan’ın peşine düşer.
Büyük bir aksilik sonucu başları belaya giren iki arkadaş hiç alışık olmadıkları bir dünyanın içine, hapise düşüp, verildikleri koğuşta eski arkadaşları Karlıdağ (Yavuz Bingöl) ile karşılaşır. Ve bir anda kendilerini yeraltı dünyasının bir hesaplaşması içinde bulurlar. Kahramanlarımız, bazen soluk kesen bir maceranın, bazen gözleri dolduracak bir hüznün, bazen kahkahaların, bazen de yüreğinizi hoplatan bir hikayenin içine girerler.

Yeraltı dünyasının Numan abisini dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal canlandırdı. Sağkolu Sadık Kazım’ı Erkan Can, Koko Niyazi’yi Zafer Algöz, Rus sevgilisi Katerina’yı ise Fadik Atasoy oynadı. Karlıdağ’ın sevgilisi Suzan’ı Ayça İnci, Suzan’ın kocasını Menderes Samancılar (Osman), Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un sevgilisini Melisa Sözen, Numan’ın baş düşmanlarını ise, Ali Atay (Yiğit Çiftgör) ve Özbek Yıldız (Sürmeli) canlandırdı.

Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo Yazarı : Levent Kazak 
Tür : Komedi , Polisiye 
Süre : 125 dk.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.